groeprennendDe Vitaliteitroute Vitaliteit

Vandaag de dag wordt steeds meer van je gevraagd. Beter presteren in minder beschikbare tijd, veel vergaderen, deadlines halen, targets binnenslepen, wegwerken van de mail, sociale netwerken bijhouden, ga zo maar door. Een constant stijgende werkdruk heeft zijn weerslag op steeds minder beschikbare privé-tijd. Balans daarin vinden is een dagelijks terugkomende strijd. De sleutel tot succes, zowel in topsport, als in het bedrijfsleven is vitaliteit.

Wetenschappelijk onderzoek vitaliteit

Gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek in de topsport zijn de uitkomsten naar praktische tips om daarmee de effectiviteit van je dagelijkse prestaties te verbeteren vertaald. Een programma, waarmee je een basis legt voor duurzame topprestaties van vandaag en morgen. Graag introduceren wij de vitaliteitroute.

Is dit een soort fitnessprogramma? vitaliteit
Nee, juist niet. Het is een totaalpakket met individueel toegespitste doelen door wetenschappelijke metingen en bijbehorende cursussen, zonder directe fysieke inspanning. Er wordt gewerkt aan je vitaliteit wat zal leiden tot meer efficiëntie, een hoger energieniveau en meer productiviteit voor jou en je bedrijf. In de topsport gaat het altijd om de prestatie, dit over een langere periode op hoog niveau en het liefst zonder uitval. De vitaliteitroute biedt dat. Aan het einde van de route kan je meer uit de dag halen middels:

  • Hogere efficiëntie binnen werkbare uren
  • Een meetbaar verbeterd energieniveau
  • Gebruik van piekmomenten op de dag
  • Sneller herstel na drukke periodes
  • Stijging van de productiviteit en prestaties
  • Positief aanwenden van stress

Vitaliteitroute in beeld vitaliteit

DVF_Vitaliteitroute_in_beeld

Agenda
Hoe ziet de vitaliteitroute eruit? Toewerken naar meer vitaliteit is binnen elke drukke agenda goed haalbaar. Je wordt gedurende een periode van zes maanden begeleid, waarin wordt toegewerkt naar optimale vitaliteit. Een kans om een gezonde, energievolle, stressvrije, maar vooral een succesvolle periode tegemoet te gaan? Dat kan!

Tarief

De prijs is € 725,- per persoon excl. BTW. Persoonlijke coaching, een cursus “Effectief energiegebruik”, een cursus “Omgaan met druk", drie wetenschappelijke metingen, een wekelijks contact, een eindrapport inclusief een certificaat voor jou als deelnemer zijn alles tezamen inbegrepen.

Vraag hier de brochure aan

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE
 
 

De Vitaliteitroute

 
 

HRV Vestiging Deventer

A. van Leusenweg 59

7425 CD, Deventer

Telefoon: 0570-643320

arcovv@gmail.com 

Tip van de dag!

Vitaliteit is geen trucje op zich, het is gericht op gedrag. Hoe ga jij daarmee om?

twitter

linkedin

Spreuk van de dag!

Weten niet toegepast, is niet weten!