De Vitaliteit Fabriek heeft zowel op individueel en organisatie niveau of via Workshops bij verschillende bedrijven en instanties aan duurzame inzetbaarheid en organisatie ontwikkeling gewerkt:

dvfreferenties


Anita Simons, Saxion Hogeschool

saxion smallHet afgelopen jaar ben ik via de Master Arbeid & Gezondheid van de Saxion Hogeschool in contact gekomen met Arco van Veen. Het werd me al snel duidelijk dat zijn sportachtergrond hem letterlijk en figuurlijk drijft om 'vitaliteit in beweging' te brengen. Mede dank zij deze ambitie en zijn wortels in het bedrijfsleven, creëert hij kansen om kennis en business te verbinden, waardoor een transfer op gang kan komen. Voor Saxion betekent dat kennis op deze manier daadwerkelijk vermenigvuldigen kan door het te delen. Arco toont zich hiermee een modern leider en weet met passie en pragmatiek het beste uit mensen en organisaties te halen. 


mkb deventer

Marco Kok, secretaris MKB Deventer Vitaliteit

Zelf volg ik de Vitaliteitroute en haal daar veel uit. Ik krijg veel inzicht in het functioneren van mijn eigen energie en daarbij praktische tips hoe dit verder te verbeteren is. Door dit op te volgen, merk en ervaar ik de positieve gevolgen bij mijzelf. Vanuit de praktische ervaringen een zeer aan te bevelen programma.


Rob Nas, Directeur van het Ondernemershuis Deventer en Senior Management consultant bij KplusV Organisatieadvies vitaliteit

Ik kan iedereen die als bedrijfsatleet dagelijks een topprestatie dient te leveren, van harte aanbevelen om een Vitaliteitroute te volgen bij de Vitaliteit Fabriek.ondernemershuis deventer Gezien mijn drukke agenda, heb ik ervoor gekozen de route zelf ook te volgen. Ik heb hierin allerlei praktische en stimulerende tips aangereikt gekregen, om mijn spaarzame tijd en energie optimaal te verdelen. Het resultaat mag er zijn: "ik voel me ook aan het eind van de dag nog vitaal en mijn energieniveau is meetbaar omhoog gegaan".

 


charlemagne

Simon Schimmel, Eigenaar Eetcafé Charlemagne & Speciaalbiercafé Falstaff te Maastricht

 

"Je moet de realiteit onder ogen zien. Als je een bedrijf start, wil je knallen, jezelf waarmaken, daarvoor sta je dan altijd klaar. Ik heb besloten, dat ik wel oud wil worden, maar niet op die manier. Tot 's nachts vier uur achter de bar? Niets voor mij". De curus "Effectief Energiegebruik" heeft eens te meer aangetoond dat de Work-Life-Balance, die ik nastreef gepaard gaat met het aanwenden van de juiste energie.falstaff1 Voor elke ondernemer is het goed daar niet stoer over te doen. Ga juist op zoek naar een dagindeling die het beste bij je eigen omgeving past. Zo wordt het niet alleen een manier van denken, maar juist ook van doen. Het heeft mij weer nieuwe energie gegeven om aan mijn doel te werken. Doel om meer zaken te openen, waarbij ik voldoende tijd en energie over hou voor mijn privé-leven. De tips zijn praktisch toepasbaar, ik kan de cursus zeer aanbevelen".vitaliteit

 

HRV Vestiging Deventer

A. van Leusenweg 59

7425 CD, Deventer

Telefoon: 0570-643320

arcovv@gmail.com 

Tip van de dag!

Vitaliteit is geen trucje op zich, het is gericht op gedrag. Hoe ga jij daarmee om?

twitter

linkedin

Spreuk van de dag!

Weten niet toegepast, is niet weten!