Energie Vitaliteit

Energie beter aanwenden leidt tot hogere prestaties en productiviteit. Middels wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat effectief energiegebruik iedereen in staat stelt, over een langere periode, duurzame topprestaties te leveren. Vitaliteit leidt gegarandeerd tot meer succes, zowel zakelijk, als privé!

worklifebalancekleinBalans vitaliteit

Meer presteren in minder tijd, veel vergaderen, deadlines halen, targets binnen slepen, wegwerken van de mail, sociale netwerken, familie, kinderen, vrienden zijn voorbeelden van een drukke tijdinvulling. Een constant stijgende werkdruk heeft zijn weerslag op steeds minder beschikbare privé-tijd. Balans daarin vinden is een dagelijks terugkomende strijd. De sleutel tot succes, zowel in de topsport, het bedrijfs-, alsmede het privé-leven is energiemanagement.

Cursus "Effectief energiegebruik" vitaliteit

Op basis van wetenschappelijk onderzoek in de topsport is een cursus samengesteld. Het gericht aanwenden van energie voor de prestaties, die uit de dag moeten worden gehaald. Een cursus van deze tijd voor iedereen, die meer uit zichzelf wil halen, zowel zakelijk, als privé. Graag introduceren wij de cursus energiemanagement van vandaag, “Effectief energiegebruik”. De cursus geeft inzicht in de fysiologische werking van het lichaam en leert hoe men, met praktisch toepasbare tips, productiever kan zijn. De dagelijkse focus van een  topsporter.

Inhoud vitaliteit

Deelnemers waarderen de cursus “Effectief energiegebruik” als een ware eye opener, direct toepasbaar, maar vooral resultaatgericht. Toewerken naar meer vitaliteit is binnen elke drukke agenda goed haalbaar. De cursus duurt een dag(deel) en geeft al direct tips mee. Aan het einde van het programma bent u gegarandeerd vitaler dan ooit tevoren, door:

  • Meer kennis van het lichaam
  • Optimalisatie van  lichamelijke processen
  • Slimmer benutten van energie
  • Efficiënter energiemanagement
  • Inbouwen van herstelmomenten
  • Hogere productiviteit
  • Duurzamere balans

Ervaringen

Eerdere deelnemers hebben positieve veranderingen laten zien. Prestaties zijn verbeterd door hun energiepieken te gebruiken. Zij realiseren meer met minder inspanning, om vervolgens energie over te houden. Energie, die nu wordt aangewend om elke dag weer topprestaties te leveren, waarbij uiteindelijk een beter welbevinden wordt ervaren. Bevindingen van deelnemers die de cursus “Effectief energiegebruik” inmiddels hebben doorlopen:

outstanding“Ik leef niet als een topsporter maar ik heb wel geleerd dat ik als ondernemer regelmatig voor mijn bedrijf top-prestaties moet leveren. De training heeft mijn ogen geopend.  Het managen van mijn energie brengt mij, zowel zakelijk, als privé meer succes!”

“In de  trainingen heb ik veel tips voor in de praktijk gekregen waardoor ik nu meer energie heb om iedere dag weer opnieuw, goed te presteren.”

“Ik heb geleerd na een drukke periode op het werk een efficiënte manier te vinden om weer te herstellen zodat ik weer klaar ben om de volgende piek aan te kunnen.”

Kijk hier naar een film over het verschil tussen Energie en Time Management

Tarief
Pakt u deze kans om een vitale en duurzame  toekomst in te gaan? Meer balans in uw energieniveau  zal leiden tot een succesvoller en gelukkiger leven.  Inzicht in uzelf helpt u duurzamer te presteren, zowel zakelijk, als privé. Dat kan! De cursus “Effectief energiegebruik” duurt een dagdeel en kost € 175,- per persoon excl. BTW. Een verdiepende cursus is beschikbaar. Voelt u de energie al? Of heeft u gewoon zin om te beginnen? Bel of mail ons. Wij staan u graag te woord.

Vraag hier de brochure aan

 

HRV Vestiging Deventer

A. van Leusenweg 59

7425 CD, Deventer

Telefoon: 0570-643320

arcovv@gmail.com 

Tip van de dag!

Vitaliteit is geen trucje op zich, het is gericht op gedrag. Hoe ga jij daarmee om?

twitter

linkedin

Spreuk van de dag!

Weten niet toegepast, is niet weten!