pijl-en-boogCursus "Omgaan met druk" Vitaliteit

Druk of stress is het beste vergelijkbaar met het uitrekken van een boog. De spanning geeft de pijl de energie, nodig om zijn doel te bereiken. Zonder stress in de boog komt de pijl nergens.

Trekt men de boog te ver uit of vergeet men hem te ontspannen, dan verliest hij zijn veerkracht of breekt zelfs.

Wetenschappelijk onderzoek vitaliteit

Wetenschappelijk onderbouwd onderzoek in de topsport is vertaald naar een cursus, waarin omgaan met stress tot iets positiefs wordt omgezet. Inzicht in de manier hoe u uzelf kunt opladen en op welke wijze u zich moet ontladen vormen de basis van de praktische toepasbaarheid van stress. Het onderkennen van signalen en het bewaken van de stressbalans aan de fysiologische kant is een eye-opener geweest in de cursus

Stress is uw beste vriend! vitaliteit

Stress wordt vaak gezien als een gemene vijand. Evenwel, het kan een fantastische, stimulerende vriend zijn. Een goede partner, die helpt om topprestaties te leveren. Hoe er met stress wordt omgegaan bepaalt het uiteindelijke succes. Wie stress juist aanwendt presteert meer, is creatiever, neemt de juiste beslissingen en is minder vaak ziek. Graag introduceren wij de cursus “Omgaan met druk”.

kussen oranjeLeren omgaan met druk vitaliteit

Stress is subjectief en beïnvloedbaar. Het bewust worden daarvan is een belangrijk onderdeel van de cursus. Aan het einde van de cursus “Omgaan met druk” kunt u, met eenvoudig toepasbare technieken, stress positief gebruiken. Waar mag u op rekenen?

Druk omzetten naar een motor van succes
Beheersing van de techniek om negatieve stress en signalen daarvan eerder te herkennen en om te buigen naar positieve energie. Verhoging van uw weerbaarheid om elke dag een topprestatie te kunnen leveren. Praktische tips welke u tijd gaan opleveren in uw agenda bij het aanwenden van positieve stress

Ervaringen

Eerdere deelnemers hebben positieve veranderingen laten zien. Prestaties zijn verbeterd door hun stress op de juiste manier te hanteren. Stress wordt nu aangewend om elke dag topprestaties te leveren, waarbij men uiteindelijk een beter welbevinden ervaart.

Bevindingen van deelnemers die de cursus "Omgaan met druk" hebben doorlopen:

duim“In de trainingen heb ik veel tips voor in de praktijk gekregen waardoor ik nu meer energie heb om iedere dag weer opnieuw, goed te presteren.”

“Ik heb geleerd na een drukke periode op het werk een efficiënte manier te vinden om weer te herstellen zodat ik weer klaar ben om de volgende piek aan te kunnen.”

Pakt u deze kans aan om de perfecte stressvolle dag te beleven?

Dat kan! Zet stress om naar die succesvolle actie, realiseer uw doel, herken negatieve stress en buig deze om naar positieve energie. Verhoog u weerbaarheid om elke dag een topprestatie neer te zetten.  Meer balans zal meer succes, tijd en een beter welbevinden opleveren.

Agenda en tariefsamenpas

Stress is subjectief en beïnvloedbaar. Het bewust worden daarvan is een belangrijk onderdeel van de cursus. Inzicht in uzelf helpt u duurzamer te presteren, zowel zakelijk, als privé. De training "Omgaan met Druk" duurt een dagdeel en kost € 175,- per persoon excl. BTW. Een verdiepende training is beschikbaar. Voelt u de positieve stress al? Of heeft u gewoon zin om te beginnen? Bel of mail ons. Wij staan u graag te woord.

Vraag hier de brochure aan

 

HRV Vestiging Deventer

A. van Leusenweg 59

7425 CD, Deventer

Telefoon: 0570-643320

arcovv@gmail.com 

Tip van de dag!

Vitaliteit is geen trucje op zich, het is gericht op gedrag. Hoe ga jij daarmee om?

twitter

linkedin

Spreuk van de dag!

Weten niet toegepast, is niet weten!