DVF_HRVBalansmeting vitaliteit

In stressvolle tijd of omgeving worden iedere dag topprestaties van je verwacht. Dat lijkt onmogelijk, echter het tegendeel is waar. Elke dag optimaal presteren is echt haalbaar.

Een balansmeting helpt je dit inzichtelijke te maken, waardoor jouw negatieve emoties naar positieve energie en rust kunnen worden omgezet.

achtergrondonderzoekWetenschappelijke methode

De balansmeting is een wetenschappelijk onderbouwde methode, welke een indicator geeft voor onze algehele lichamelijke en geestelijke fitheid.

De meting geeft werkgebieden aan waar valt te verbeteren of verder te perfectioneren. De balansmeting duurt slechts enkele minuten, is pijnloos, niet duur, geen fitnesstest, vrij van omkleden en geeft snel inzicht in de balans van het lichaam.

Waarom een meting?

De balansmeting geeft meerdere visuele, objectieve meetwaarden over de gesteldheid van het lichaam en de belastbaarheid daarvan. Een score, waarmee inzicht wordt verkregen in je algemene gezondheid, je vermogen om met stress om te gaan, je veerkracht en topvorm.

hrvoverzichtWat laat de meting zien?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat emoties en stress zichtbaar kunnen worden gemaakt in het hartritmepatroon. Dit laat zien:

  • De variatie en de duur tussen een serie achtereenvolgende hartslagen
  • De activiteit van je zenuwstelsel
  • Een indicatie van je vermogen om met stress om te gaan
  • Invloed van je hormoonspiegel in relatie tot je energie niveau
  • Het aanpassingsvermogen van je emoties

Wanneer een balansmeting?

Het beste argument om de energiebalans te blijven checken is het (preventief) voorkomen van klachten over gezondheid en vitaliteit. Bij reeds aanwezige klachten is de uitslag van de balansmeting een startpunt om in combinatie met de wetenschappelijke onderbouwde trainingen tot sneller herstel te komen. Afhankelijk van je situatie wordt geadviseerd om minimaal drie keer per jaar een meting te laten afnemen.

Tarief

In totaal kost deze HRV meting slechts € 90,- per persoon, excl. BTW, inclusief een HRV rapport.

Vraag hier de brochure aan

 

HRV Vestiging Deventer

A. van Leusenweg 59

7425 CD, Deventer

Telefoon: 0570-643320

arcovv@gmail.com 

Tip van de dag!

Vitaliteit is geen trucje op zich, het is gericht op gedrag. Hoe ga jij daarmee om?

twitter

linkedin

Spreuk van de dag!

Weten niet toegepast, is niet weten!